Mostres comercials a Lloret

Sense Comentaris

El Millor ha presentat conjuntament amb el PP i ICV-EUIA, una moció per al proper ple de Lloret de Mar pel retorn de les mostres comercials als carrers i comerços de Lloret.

Desprès de les diverses reunions i concretament la mantinguda aquest matí per part de tots els grups en les noves ordenances de via pública, i forçats per la moció presentada per aquests tres grups i recolçada per el PSC que ja s’hi va adherir, en la presentada el passat setembre però que tots varem retirar cautelarment en el mateix ple, s´ha arribat a l’acord de retirar de les noves ordenances de via pública que s’estan preparant, la ferma prohibició de les mostres comercials, mantinguen però, la prohibició existent en les actuals ordenances fins a la definició concreció i autorització de la nova normativa de les mostres comercials BEN REGULADES i que compta amb el compromís verbal de tots d’estar enllestides en pocs mesos (i diem i recalquem ben regulades, per que ningú pugi caure en l’error de creure que la voluntat és la de retornar a la situació de descontrol de fa uns tres anys).

La voluntat és la de en els propers dos o tres mesos aproximadament fins a la seva aprovació definitiva i consensuada, definir i estudiar amb els diferents grups municipals associacions i sectors del comerç de la vila, les característiques principals de com han de ser les noves mostres comercials als carrers de la vila per a la seva correcta implantació.

Així doncs si tot segueix el plannig establert, en el proper ple programat pel dia 27 de Febrer, durem a votació aquesta moció que si no hi ha canvis sobtats d’última hora, comptaria amb el vist-i plau del MILLOR, PSC, PP, ICV-EUIA i No adscrit(13) davant els vots en contra de CIU i ERC (8).

Molts son els grups que dúiem aquesta proposta en els nostres programes i que creiem fermament en unes mostres comercials BEN regulades que ajudin a dinamitzar alguns carrers i comerços de la vila, distanciant-la de la típica imatge de mostres comercials sobrecarregades a la via pública com la d’alguns comerços de souvenirs o similars que tenien més productes al carrer, que a dins de l’establiment. A més em comprovat com conjuntament amb la situació actual de crisi , hem patit i patim mensualment al tancament de molts comerços que queden condemnats en carrers estrets sense vida ni atracció en els que ningú no hi entrava. Per això creiem en un pla ordenat que estableixi les normatives especifiques per carrers, tipus de comerç i producte, fets que ajudin com és la nostra voluntat, de que quedin bén establerts i definits en aquesta nova normativa, establint a més greus sancions a qui no compleixi o abusi de les mateixes donat el cas i la reiteració. Tot en bé de dinamitzar la nova vila, el comerç i conseqüentment la seva economia.

Publicada el dijous, 16 febrer, 2012
Secció: Les Notícies,
  • Font : MILLOR
  • Fotografia :

No hi ha comentaris encara.

Deixa un comentari