Lloret avisarà els turistes de les noves ordenances

Sense Comentaris

Se’ls donarà un full amb totes les noves prohibicions i les multes previstes

La policia local farà un curs per adaptar-se a la normativa

Les sancions es podran canviar per treballs a la comunitat

L’Ajuntament de Lloret de Mar farà una campanya informativa per anunciar als turistes les noves ordenances municipals que inclouen prohibicions i sancions orientades a reorientar el model turístic de la ciutat. En paral·lel, es farà una altra campanya per informar els establiments i la ciutadania. Finalment, els agents de la policia local faran un curs per conèixer i poder aplicar el nou reglament.
Aquesta temporada els turistes que facin estada veuran com les normes que regiran la seva estada hauran variat substancialment. Com s’explicava ahir en aquest diari, s’han aprovat unes noves ordenances segons les quals s’apliquen diverses prohibicions vinculades al consum d’alcohol, el comerç sexual i a prohibir altres actituds incíviques com el balconing. Per informar-los-en, quan arribin a la vila rebran un full informatiu on quedarà detallat.
Així mateix, tan bon punt entrin en vigor les dues ordenances –el govern local (CiU-ERC) espera que sigui abans de l’estiu– es farà un altre full informatiu adreçat als establiments. S’hi detallaran les faltes i les sancions previstes, que poden arribar als 3.000 euros. Aquest full també es trobarà als punts d’informació perquè la ciutadania pugui conèixer les novetats en les restriccions.
Per aconseguir que les ordenances no acabin en paper mullat –més enllà de garantir el cobrament de les multes, sobretot als turistes estrangers– és clau l’aplicació que en facin els cossos policials. Per això, els agents de la policia local faran un curs per conèixer-ne els detalls.

Publicada el dissabte, 3 març, 2012
Secció: Les Notícies,
    • Font : el punt diari -Jordi GOnzalo
    • Fotografia : Manel Lladó

    No hi ha comentaris encara.

    Deixa un comentari