Crespo, Sala, Martínez i Domènech coincideixen en aplicar mà dura als empresaris que no facin bé les coses

Sense Comentaris

Unanimitat entre els exalcaldes de Lloret en concloure que cal aïllar els empresaris que no facin bé les coses. Ho van expressar divendres passat a Nova Ràdio Lloret, en un programa especial. També van estar d’acord en què s’ha de crear una zona d’oci nocturn als afores de la vila, per afavorir la convivència entre els diferents tipus de visitants.

Tot i que amb certes discrepàncies, els exalcaldes van estar d’acord en què s’ha d’acabar amb les males pràctiques d’alguns empresaris, que només afavoreixen una actitud perjudicial per part dels turistes. Una de les mesures és a través de les ordenances municipals que acaba d’aprovar l’equip de govern.

El convergent Xavier Crespo va argumentar que són “necessàries”. El socialista Josep Sala es va expressar en la mateixa línia en assegurar que cal confiar en “professionals i aïllar els que fan un mal ús de la nit”.

Tot i així, Josep Sala va voler deixar clar que aquesta tasca no només correspon a l’Ajuntament, sinó també al sector privat. “A Lloret no estem ben representats en el sector del comerç, hostaleria, de la nit… els seus representants semblen no tenir un objectiu ferm, només es preocupen per mantenir el seu salari i cadira”, sentencia. Xavier Crespo no va ser tan dur, però va reconèixer que el sector privat “s’ha d’esforçar més”.

Una altra opinió que comparteixen els exalcaldes és que la zona d’oci nocturn s’ha de traslladar als afores de Lloret. Joan Domènech opina que cal crear “una zona de sales de festa on no molestés”. Jordi Martínez també veu amb bons ulls aquesta proposta i afirma que “sembla que això ajudaria a la pacificació amb el turisme familiar, l’esport…”.

Els quatre exalcaldes conclouen que cal fer una remodelació integral de l’avinguda Just Marlès. Un projecte que l’equip de govern té damunt de la taula, però que -segons diu- ara mateix no és viable pel context de crisi econòmica.

Publicada el dijous, 15 març, 2012
Secció: Destacats,Les Notícies,
    • Font : nova radio Lloret
    • Fotografia :

    No hi ha comentaris encara.

    Deixa un comentari