Marc Fuertes (MILLOR) posa en dubte la transparència del contracte de la policia local

Sense Comentaris

El Moviment Independent de Lloret (MILLOR) denuncia falta de transparència en el canvi del personal que atén el públic a la seu de la policia local. Des de principis d’any, el servei el gestiona una altra empresa, la qual va guanyar el concurs realitzat en finalitzar el contracte anterior.

Marc Fuertes -líder del principal grup de l’oposició- es mostra sorprès perquè el plec de condicions no inclogués la subrogació de les antigues empleades. Argumenta que totes acumulen anys d’experiència i parlen diversos idiomes -un fet important per a les persones que atenen el públic a la policia local-. Assegura que això no es dóna amb els nous empleats. Marc Fuertes posa com a exemple que alguns “no entenen el català o no parlen francès”.

El MILLOR assenyala que els nous treballadors estan vinculats amb regidors i que alguns presenten una qualificació inferior a la de les exempleades. Creu que això pot derivar en “problemes” en el servei d’atenció al públic de la policia local, el qual fins i tot es pot arribar a “degradar”.

Marc Fuertes afegeix que, dies després del ple on va exposar la situació, hi va haver canvis en el personal. Diu que van plegar algunes persones i que se n’han buscat de noves. Espera, en aquest sentit, que es valori les extreballadores.

Aclariment
Més coses. Fa uns dies, van atropellar un nen de 8 anys en el Rieral. Sortosament, el petit -que va passar uns dies a l’hospital- ja és a casa. La notícia va ser publicada, entre d’altres, per Diari de Girona. Relatava que els fets van incloure un “conat de conflicte” entre Marc Fuertes i la policia.

Segons el regidor, les coses no van ser així. Explica que el dia del sinistre, ell passava en cotxe pel barri i en veure policia, bombers i ambulància, es va aturar i va demanar que l’informessin. Marc Fuertes explica que va aparcar el cotxe “en un punt llunyà, però en doble filera, en arribar perquè pogués passar una altra ambulància, em van demanar que retirés el cotxe. Ho vaig fer i vaig marxar”.

Marc Fuertes assegura que no hi va haver cap enfrontament i que tot va quedar en una anècdota, que pel líder del MILLOR no té importància.

Publicada el dijous, 15 març, 2012
Secció: Les Notícies,
    • Font : nova radio Lloret
    • Fotografia :

    No hi ha comentaris encara.

    Deixa un comentari