Marc Fuertes (MILLOR) posa en dubte la transparència del contracte de la policia local

4 comentaris

El Moviment Independent de Lloret (MILLOR) denuncia falta de transparència en el canvi del personal que atén el públic a la seu de la policia local. Des de principis d’any, el servei el gestiona una altra empresa, la qual va guanyar el concurs realitzat en finalitzar el contracte anterior.

Marc Fuertes -líder del principal grup de l’oposició- es mostra sorprès perquè el plec de condicions no inclogués la subrogació de les antigues empleades. Argumenta que totes acumulen anys d’experiència i parlen diversos idiomes -un fet important per a les persones que atenen el públic a la policia local-. Assegura que això no es dóna amb els nous empleats. Marc Fuertes posa com a exemple que alguns “no entenen el català o no parlen francès”.

El MILLOR assenyala que els nous treballadors estan vinculats amb regidors i que alguns presenten una qualificació inferior a la de les exempleades. Creu que això pot derivar en “problemes” en el servei d’atenció al públic de la policia local, el qual fins i tot es pot arribar a “degradar”.

Marc Fuertes afegeix que, dies després del ple on va exposar la situació, hi va haver canvis en el personal. Diu que van plegar algunes persones i que se n’han buscat de noves. Espera, en aquest sentit, que es valori les extreballadores.

Aclariment
Més coses. Fa uns dies, van atropellar un nen de 8 anys en el Rieral. Sortosament, el petit -que va passar uns dies a l’hospital- ja és a casa. La notícia va ser publicada, entre d’altres, per Diari de Girona. Relatava que els fets van incloure un “conat de conflicte” entre Marc Fuertes i la policia.

Segons el regidor, les coses no van ser així. Explica que el dia del sinistre, ell passava en cotxe pel barri i en veure policia, bombers i ambulància, es va aturar i va demanar que l’informessin. Marc Fuertes explica que va aparcar el cotxe “en un punt llunyà, però en doble filera, en arribar perquè pogués passar una altra ambulància, em van demanar que retirés el cotxe. Ho vaig fer i vaig marxar”.

Marc Fuertes assegura que no hi va haver cap enfrontament i que tot va quedar en una anècdota, que pel líder del MILLOR no té importància.

Share

Publicada el dijous, 15 març, 2012
Secció: El Millor Proposa / diu...,Les Notícies,
  • Font : nova radio Lloret
  • Fotografia :

  4 comentaris de “Marc Fuertes (MILLOR) posa en dubte la transparència del contracte de la policia local”

 • miquel escrigué:

  Jo mateix vaig sentir la pudor en les meves carns d’aquest ajuntament. Vaig passar per sobre d’uns interins en unes oposicions fa uns tres anys, però com no era amic de cap persona, encara que em coneixiem per el meu treball en turisme a Lloret de Mar. Total vaig passar totes les proves amb gran exit però al final ni es van dignar a fer entrevista als opositors finalistes, per què? no feia falta, ja que el gran dit index ficat previament en el cul del que feia la decisió final, ja havia escollit als interins abans de fer les proves. Es clar els meus 5 IDIOMES i experiência professional en un poble tant POC TURISTE COM LLORET no comptava per molt, ja que ser AMIC DE té més valor en aquest clavagueram d’ajuntament. Per tant no m’agafa de sorpresa el que ha passat.

 • Cristina escrigué:

  Doncs per mi no quedará, ajuntament, prosegur i entidad patrimonial estan denunciats i a finals d’aquest mes ens veurem les cares amb el cap de la policia inclòs, espero que tinguin bons arguments per dir-me perquè no servia ni jo ni les meves companyes, i només volem que es faci justicia!! Què tenen la cara molt i molt dura. Després van dient que no confiï amb el señor Marc, però a cas puc confiar en vosaltres?? si l’única persona que va escoltar-nos va ser ell? Doncs que n’aprenguin!

 • la escoba escrigué:

  el doble sentido en el paseo maritimo no lo veremos este verano debido alas actuacionaes mafiosas del equipo de gobierno pues el permiso de costas hace tiempo que lo tienen pero lo han escondido en algun cajon ademas, recomiendo que lean el periodico el paiis edicion catalanay busquen lo siguiente:xavier crespo,consorcio sanitario mareme la selva ademas de lo de la financiacion irregular de ciu,estos son los verdaderos culpables de la ruina de este pais.

 • lisa escrigué:

  Suelo venir a Lloret de veraneo y la verdad me da pena ver el deterioro de este pueblo.
  El que se deberia revisar es el contrato de limpieza de Lloret, cada dia esta mas asqueroso el pueblo, la playa parece un vertedero, un mega cenicero donde hay mas colillas de cigarrillo que conchitas de mar.
  Vomitadas perpetuadas en las aceras, donde se resecan al sol sin que nadie las limpie.
  La mujer marinera, un monumento el cual lo visitan los turistas, no lo tienen cuidado para nada, con restos de lo que nos podamos imaginar, aparte de lo que ya viene siendo tipico en Lloret, de encontrar vomitadas en cada esquina o acceso a los portales de edificios, y como no, era de esperar….. vomitada detras de la mujer marinera.
  Acaso los de Lloret no pagan un servicio de limpieza??
  Yo en una semana seguida pasando por la misma calle de camino a la playa, he visto una vomitada acabando resecada y restos de un botellon, si bien que las botellas y latas han estado 3 dias, la vomitada ni la quitaron.
  Pienso que los habitantes de Lloret deben de ser todos ricos ya que estan matando a la gallina de los huevos de oro, ya que asi acabaran con el tipo de turismo bueno o almenos familiar.
  Yo desde luego sera mi ultimo verano en esta zona, ya que no quiero traer a mi familia a unas playas llenas de colillas de tabaco y restos de botellon y logicamente pasear entre vomitadas, borrachos, deterioro y suciedad.
  Tienen un grave problema y no les veo con la voluntad ni capacitados para arreglarlo.

 • Deixa un comentari