Marc Fuertes (MILLOR) posa en dubte la transparència del contracte de la policia local

7 comentaris

El Moviment Independent de Lloret (MILLOR) denuncia falta de transparència en el canvi del personal que atén el públic a la seu de la policia local. Des de principis d’any, el servei el gestiona una altra empresa, la qual va guanyar el concurs realitzat en finalitzar el contracte anterior.

Marc Fuertes -líder del principal grup de l’oposició- es mostra sorprès perquè el plec de condicions no inclogués la subrogació de les antigues empleades. Argumenta que totes acumulen anys d’experiència i parlen diversos idiomes -un fet important per a les persones que atenen el públic a la policia local-. Assegura que això no es dóna amb els nous empleats. Marc Fuertes posa com a exemple que alguns “no entenen el català o no parlen francès”.

El MILLOR assenyala que els nous treballadors estan vinculats amb regidors i que alguns presenten una qualificació inferior a la de les exempleades. Creu que això pot derivar en “problemes” en el servei d’atenció al públic de la policia local, el qual fins i tot es pot arribar a “degradar”.

Marc Fuertes afegeix que, dies després del ple on va exposar la situació, hi va haver canvis en el personal. Diu que van plegar algunes persones i que se n’han buscat de noves. Espera, en aquest sentit, que es valori les extreballadores.

Aclariment
Més coses. Fa uns dies, van atropellar un nen de 8 anys en el Rieral. Sortosament, el petit -que va passar uns dies a l’hospital- ja és a casa. La notícia va ser publicada, entre d’altres, per Diari de Girona. Relatava que els fets van incloure un “conat de conflicte” entre Marc Fuertes i la policia.

Segons el regidor, les coses no van ser així. Explica que el dia del sinistre, ell passava en cotxe pel barri i en veure policia, bombers i ambulància, es va aturar i va demanar que l’informessin. Marc Fuertes explica que va aparcar el cotxe “en un punt llunyà, però en doble filera, en arribar perquè pogués passar una altra ambulància, em van demanar que retirés el cotxe. Ho vaig fer i vaig marxar”.

Marc Fuertes assegura que no hi va haver cap enfrontament i que tot va quedar en una anècdota, que pel líder del MILLOR no té importància.

Share
Publicada el dijous, 15 març, 2012
Secció: El Millor Proposa / diu...,Les Notícies, ,
  • Font : nova radio Lloret
  • Fotografia :

  7 comentaris de “Marc Fuertes (MILLOR) posa en dubte la transparència del contracte de la policia local”

 • Afectada escrigué:

  Bastanta feina comporta portar un ajuntament com també que ja es fiqui en ROBAR la feina a unes treballadores per arreglar al seu entorn. Vergonya que facin el que estan fent amb el poble, només vetllen per el seu cul. Cal tenir paciència. La merda quant més la tapes més pudor fa.

 • javito escrigué:

  si esta empresa esta vinculada con algun concejal,que miren con quien esta vinculada barna porters,pero al final los perjudicados siempre somos los mismos,entidad patrimonial no subrogo al personal de la policia,barna porters tampoco y el ayto se lava las manos.muchas gracias por ayudar a la gente de lloret

  • Jovesdelloret escrigué:

   Lo de Barna porters es un poco diferente si que subrrogaba al personal pero con unas nuevas condiciones. Aún así les dieron la oportunidad de mantener su trabajo. (No quita que sea una guarrada lo que hicieron igualemnte) Porqué en la polcia local estaban dispuestas a cualquier condición a cambio de trabajar, pero ni una misera entrevista de trabajo. Pero bueno aquí ya sabemos de que pie cogea cada uno, tiempo al tiempo.

 • CRISTOBAL escrigué:

  Pensabamos que teniendo un equipo de govierno en minoria ,seria más fàcil.Lo que nos pasó por alto es que estabamos en la época de los “PICAPIEDRA” en rocadura.

 • Pili escrigué:

  Es una vergonya la falta de transparència que tenim en tots els aspectes dins del nostre ajuntament,i més que rès ara que sels hi ha descovert el pastel.

 • miquel escrigué:

  Jo mateix vaig sentir la pudor en les meves carns d’aquest ajuntament. Vaig passar per sobre d’uns interins en unes oposicions fa uns tres anys, però com no era amic de cap persona, encara que em coneixiem per el meu treball en turisme a Lloret de Mar. Total vaig passar totes les proves amb gran exit però al final ni es van dignar a fer entrevista als opositors finalistes, per què? no feia falta, ja que el gran dit index ficat previament en el cul del que feia la decisió final, ja havia escollit als interins abans de fer les proves. Es clar els meus 5 IDIOMES i experiência professional en un poble tant POC TURISTE COM LLORET no comptava per molt, ja que ser AMIC DE té més valor en aquest clavagueram d’ajuntament. Per tant no m’agafa de sorpresa el que ha passat.

 • Deixa un comentari

  Highslide for Wordpress Plugin