ICV del Consell diu que ´tots els xoriços són al PP´ mentre es debat la reforma laboral

3 comentaris

El conseller popular s’absté a fer comentaris i el president de l’ens fa un toc d’atenció a Joan Salmerón

El ple del consell comarcal d’aquest dimarts va deixar alguna escena per recordar, en ser normalment unes sessions plenàries tranquil·les, en canvi, aquesta va tenir algun moment àlgid i una picabaralla entre el conseller Joan Salmerón, portaveu del grup ICV-EUiA i el del PP, Enric Martínez. En concret, Salmerón, mentre es debatia sobre la reforma laboral, en una de les seves intervencions va assegurar, dirigint-se a Martínez que “tots els xoriços són al PP”. Davant d’aquesta frase i després d’un enfrontament dialètic amb Martínez, parlant sobre els sindicalistes a Espanya i també alguns dels seus privilegis, Salmerón es va dirigir així al conseller del PP.
El popular Enric Martínez es va preferir abstenir-se de fer més comentaris al portaveu d’ICV-EUiA i es va limitar a dir “que no contestaria quan es diu “xoriço” a companys de partit”.
Aquest fet va exaltar els membres del plenari i fins i tot va provocar que el president del Consell Comarcal, Robert Fauria, hagués de fer un toc d’atenció al conseller Joan Salmerón, fet força anecdòtic en un ple del Consell, que solen ser plàcids. Tot i això, la moció que va presentar el PSC i que rebutjava la reforma laboral del PP es va acabar aprovant, amb els vots a favor del Millor, ERC, PSC, ISelva i l’abstenció de CiU i un dels membres d’ISelva i el vot en contra del conseller del PP.
El ple també va tractar per la via d’urgència una moció dels grups ISelva-FIC i ICV-EUiA de suport al cooperativisme i a la celebració, l’any 2012, de l’Any Internacional de les Cooperatives, que es va aprovar per unanimitat.

Share
Publicada el dijous, 22 març, 2012
Secció: Destacats,Les Notícies, ,
  • Font : diari de GIrona
  • Fotografia :

  3 comentaris de “ICV del Consell diu que ´tots els xoriços són al PP´ mentre es debat la reforma laboral”

 • el ventilador aireador escrigué:

  tienen razon los eco comunistas aunque no pregunten porque no se ha dado el doble sentido a la circulacion en el paseo maritimo, todos prometeis mucho, haceis la vista gorda en todo, en las pasadas elecciones municipales todos los grupos politicos pediais el doble sentido de circulación excepto ciu que son la caverna,pero se ve que a mas de uno le gusta estar en la caverna y traicionar a sus electores, el millor tambien ha decepcionado mucho a sus votantes, y no hablemos de esquerra republicana,pura traicion a sus votantes; este pueblo tiene lo que se merece la mayor cantidad de enbusteros de cataluña

 • el ventilador aireador escrigué:

  chorizos; la caverna de cataluña,seguir votando a esta banda de inpresentables que nos roban desde BCN y compinchados desde la capital y luego lloran.

 • la escoba escrigué:

  EXISTE LA CENSURA ES UNA PREGUNTA EN GENERAL.

 • Deixa un comentari

  Highslide for Wordpress Plugin