Mossos no descarta un suïcidi en el cas del jove mort a Lloret

Un comentari

Els Mossos investiguen en aquests moments les causes de la mort del menor que ahir al vespre es va precipitar pel balcó d’un cinquè pis dels Apartaments Blau de Lloret, ubicats a l’Avinguda Just Marlès. De moment, es treballa sobre dues hipòtesis, mort accidental o suïcidi. La víctima formava part d’un grup de joves que passava uns dies de vacances a Lloret de Mar, una destinació turística molt habitual pels estudiants lusos durant el viatge que emprenen per Setmana Santa. Segons va avançar un mitjà portuguès, el col·lectiu feia pocs dies que havia arribat al lloc de destí i viatjava sense la supervisió d’un tutor.

Les circumstàncies del cas, investigat pels Mossos d’Esquadra, encara no van ser aclarides i es mantenen sota investigació. Tot i així, el portal de notícies portu?gués SIC Notícias va indicar que les fonts policials van declarar que els primers indicis apuntaven a una “caiguda accidental”, descartant momentàniament un nou cas de balconing, pràctica en la qual els joves es llancen des dels balcons a les piscines dels hotels o dels allotjaments turístics.

Share

Publicada el dilluns, 26 març, 2012
Secció: Les Notícies,
  • Font : diari girona
  • Fotografia :

  1 Comentari de “Mossos no descarta un suïcidi en el cas del jove mort a Lloret”

 • Vasily escrigué:

  Desde mi punto de vista, uno de los problemas clave en el municipio de Lloret de Mar es el exceso de libertad en muchos sectores y ámbitos. Tanto en las áreas de descando diurno tanto como nocturno, empezando por las playas y paseos, acabando con zonas de ocio y descanso, como las discotecas, hoteles, bares, etc. El poquísimo control aparente referente al procedimiento del cumplimiento de las normas de comportamiento social adecuado básico es una especie de infracción-ley hoy día en nuestro municipio. Grave falta de serias públicas medidas respecto a un comportamiento ridículo, molesto y desastroso por la parte del turista tiene que ser penalizada tanto fiscalmente, como económicamente llegando en caso de necesidad a deportación inmediata del sujeto.
  Gracias

 • Deixa un comentari