El monitor de Lloret abusava dels menors a les aules de l´escola

Sense Comentaris

Ja s’han efectuat fins a 14 denúncies i els pares no entenen que el Jutge hagi deixat en llibertat amb càrrecs l’acusat

La casualitat va voler que es destapés el primer cas dels presumptes abusos sexuals quan la companya de feina de la mare d’una de les víctimes va parlar-li de les seves sospites respecte al monitor i empresari de Lloret detingut per aquest assumpte. El juny del 2010 el seu fill havia quedat traumatitzat després que el monitor li mossegués el cul el segon dia de tenir-lo com a alumne del casal intensiu d’estiu i quan la seva companya va informar-li que havia deixat el seu fill en mans del mateix monitor durant el darrer casalet de Nadal se li van encendre totes les alarmes.

El temor es va complir el mes de març. Després de parlar ambdues dones, la mare que va efectuar la primera denúncia per aquests fets va interrogar el seu petit, de 6 anys, i aquest li va confessar que el monitor l’havia tocat durant el casalet de Nadal. Només s’hi va estar set dies, allà, però el monitor no va trigar gaire a trobar una excusa per abusar de l’infant i així, en un moment donat, se’l va emportar de l’aula on estava amb la resta de nois a una altra estança del col·legi Àngels Alemany. Segons va confessar a la seva mare, el monitor li va dir que com que havia demostrat ser un bon estudiant traient bones notes a l’escola li donaria un premi. Aquest però va ser un massatge corporal en el qual va aprofitar per abaixar-li els pantalons i els calçotets.

L’experiència va ser “dolorosa i desagradable” per al noi, tal i com reflecteix la mare, ja que a la gravetat del cas se suma la convalescència del petit, aleshores recentment operat. “Li va fer el tercer dia abans d’anar a dinar perquè era el nou del grup i després el va asseure a taula a fer un dibux”, exposa la mare.

Arran d’aquesta denúncia els pares van començar a parlar entre ells i van anar apareixent nous casos: fins a 14 denúncies. Els pares dels menors no entenen que el Jutjat d’Instrucció número 2 de Blanes, que està investigant el monitor i empresari, optés per deixar-lo en llibertat amb càrrecs ja que malgrat les ordres d’allunyament dictades respecte de les víctimes es tracta d’un veí de Lloret, aspecte que augmenta de forma substancial la probabilitat de coincidir-hi en algun moment.

Publicada el dimecres, 4 abril, 2012
Secció: Les Notícies,
    • Font : diari girona
    • Fotografia :

    No hi ha comentaris encara.

    Deixa un comentari